Wat is Reiki?

Universele levensenergie

Reiki, afkomstig van de Japanse karakters Rei en Ki, vertaalt zich als Universele Levensenergie (ook wel bekend als Chi of Prana). Deze energie is overal om ons heen aanwezig, het is de energie waaruit wij bestaan. Iedereen is dus verbonden met deze levensenergie.

Wat doet Reiki?

Gedurende het leven raken we vaak de pure verbinding kwijt door ontwikkelde patronen, opvoeding, ervaringen en overtuigingen. Reiki herstelt deze verbinding door het in balans brengen van de chakra’s en het activeren van het zelfhelend vermogen van het lichaam. Dit lost blokkades op en bevordert de vrije stroom van levensenergie, wat kan leiden tot verlichting van diverse klachten op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau.

Ervaar zelf de kracht van Reiki. Neem contact op voor het maken van een afspraak voor een thuisbehandeling door Rijdende Reiki en geniet van de ontspanning en helende energie.

 

Reiki is niet bedoeld als vervanger van reguliere geneeswijzen, maar als een aanvulling hierop. Het kan de werking van medicijnen versterken en bijwerkingen verminderen. Wil je een Reiki behandeling ontvangen, bespreek dit dan altijd vooraf met je behandelend arts.