Een Reiki behandeling is een verrijkende ervaring die je dichter bij jezelf brengt.

Hoe verloopt een Reiki behandeling bij Rijdende Reiki?

Je neemt gekleed en liggend op je rug plaats op de behandeltafel. Zorg voor gemakkelijke kleding waar je je lekker in voelt en schone sokken. Als het om wat voor reden dan ook lastig voor je is om te liggen, behoort een stoelbehandeling tot de mogelijkheden. Geef dit bij het maken van de afspraak aan mij door.

Energie overdracht

Door mijn handen op je lichaam te leggen of er net boven te houden geef ik de Reiki-energie aan je door. Ik gebruik hiervoor dus niet mijn eigen energie, maar fungeer als een doorgeef kanaal voor universele levensenergie. De energie gaat daarheen, waar jij het op dat moment het hardst nodig hebt. Deze behandeling duurt ca. 30 minuten. Bij een behandeling van ca. 60 minuten draai je halverwege om naar je buik.

Hoe voelt een Reiki behandeling?

Iedereen ervaart een Reiki behandeling anders. Sommigen voelen warmte of juist kou, het stromen van energie, pure ontspanning of opkomende emoties, terwijl anderen nauwelijks iets voelen. Maak je tijdens de behandeling geen zorgen over wat je wel of niet voelt; alles is goed.

Ontspan, sta open en geniet!

In jouw vertrouwde omgeving

Zoals de naam Rijdende Reiki al zegt, kom ik naar jou toe. Mijn behandeltafel neem ik gewoon mee. Het is fijn als daarvoor ruimte is op de begane grond en dat we niet gestoord worden, zodat jij goed kunt ontspannen.