Mijn naam is Ilona van Zunderd. Ik woon in het Westland en ben moeder van drie kinderen.

Het begin

Zolang ik mij herinner heb ik al interesse in het spirituele, maar door er vooral voor anderen te zijn en te weinig voor mijzelf, ben ik mijzelf en mijn interesses een beetje kwijtgeraakt zoals dat heet. Daarnaast zat mijn hooggevoeligheid mij dwars, maar dat wist ik niet, want ik had nog nooit van die term gehoord. Toen ik me eenmaal had ingelezen in dat onderwerp vielen er al wat puzzelstukjes op hun plek en begreep ik mijzelf en de wereld om mij heen iets beter. Na het volgen van verschillende trainingen en workshops op het gebied van hooggevoeligheid en energie werd mij duidelijk hoe gemakkelijk je energie van anderen oppikt en hoe je daarvoor af te sluiten.

Reiki Master

Ik kwam dichterbij de kern van wat ík wil en mijn interesse in Reiki, die altijd al sluimerend aanwezig was, werd aangewakkerd. Na zelf een aantal Reikibehandelingen te hebben ontvangen, besloot ik een Reiki cursus te gaan volgen. In juli 2019 heb ik mijn Master behaald in het Usui System of Natural Healing. Het was een mooie, bijzondere en emotionele ervaring; ik kwam weer thuis. In september 2019 startte ik met Rijdende Reiki.

Handmassage

Ik had mijn weg gevonden en wilde een kleine uitbreiding van mijn werkzaamheden. Een mooie aanvulling op de Reiki, die zowel los als in combinatie kon bestaan. In juni 2020 volgde ik daarom een cursus handmassage. En die massage bleek net zo fijn om te geven als om te ontvangen!

Holistisch Therapeut

Om mijn kennis verder uit te breiden, besloot ik de 2-jarige opleiding tot holistisch therapeut te volgen. Hierin kwamen veel van mijn interesses samen. In november 2022 heb ik deze opleiding met succes afgerond en sindsdien bied ik naast Reiki en handmassages ook holistische sessies aan huis aan.

Rijdende Reiki staat niet stil. Kom ik binnenkort bij jou langs?