In de essentie is iedereen heel en compleet.

Hoe ziet een holistische sessie eruit?

We beginnen met een intakegesprek. Door naar jou te luisteren, vragen te stellen en mijn intuïtie te gebruiken, krijgen we samen helder wat de kern van jouw hulpvraag op dat moment is. Vervolgens gaan we hiermee aan de slag, waarbij ik van verschillende methodieken gebruik kan maken, zoals:

– systemisch werk

– Sedona methode (loslaattechniek)

– EFT (Emotional Freedom Techniques)

– Reiki

– visualisaties

– edelstenen

– inzichtkaarten

Op deze manier begeleid ik jou op jouw pad van bewustwording en heling. Ik eindig een holistische sessie altijd met een korte Reikibehandeling.

Een voorbeeld

Stel dat je vaak last hebt van stijve nek en schouders, waar geen medische oorzaak voor is gevonden. Tijdens het intakegesprek vertel je dat je veel piekert en stress ervaart, doordat je het gevoel hebt het nooit goed genoeg te doen. Dit alles maakt dat je weinig energie hebt. Gaande het gesprek, ontdekken we dat jouw vader je vroeger ook altijd al het gevoel gaf niet goed genoeg te zijn en die overtuiging draag je nu met je mee. Met de verschillende methodieken gaan we hiermee aan de slag en dus niet direct met jouw stijve nek en schouders, die slechts een gevolg zijn.

In je vertrouwde omgeving

Zoals de naam Rijdende Reiki al zegt, kom ik naar jou toe. Mijn behandeltafel neem ik gewoon mee. Het is fijn als daarvoor ruimte is op de begane grond en dat we niet gestoord worden, zodat jij goed kunt ontspannen.