Een Reiki behandeling is een mooie ervaring die je dichter bij jezelf brengt.

Hoe gaat een behandeling in zijn werk?

Je neemt gekleed en liggend op je rug plaats op de behandeltafel. Zorg voor gemakkelijke kleding waar je je lekker in voelt en schone sokken. Als het om wat voor reden dan ook lastig voor je is om te liggen, behoort een stoelbehandeling tot de mogelijkheden. Geef dit bij het maken van de afspraak even aan mij door.

Handopleggingen

Doormiddel van handopleggingen geef ik Reiki aan je door. Soms houd ik hierbij mijn handen net boven je lichaam, soms raak ik je zachtjes aan (mits jij dat goed vindt). Deze behandeling duurt ca. 30 minuten. Bij een behandeling van ca. 60 minuten draai je halverwege om naar je buik.

In je vertrouwde omgeving

Zoals de naam Rijdende Reiki al zegt, kom ik naar jou toe. Mijn behandeltafel neem ik gewoon mee. Het is fijn als daarvoor ruimte is op de begane grond en dat we niet gestoord worden, zodat jij goed kunt ontspannen.