Een handmassage staat garant voor een moment van rust, ontspanning en persoonlijke aandacht.

Even tussendoor

Een handmassage is een moment van ontspanning dat gemakkelijk ‘even tussendoor’ is in te passen in je dag. De massage duurt ongeveer 20 minuten.

Het effect

Onderschat het effect van een handmassage echter niet; het werkt minstens zo ontspannend als een lichaamsmassage. Daarnaast zorgt handmassage voor een betere doorbloeding en soepele spieren en gewrichten.

Persoonlijk

Het vasthouden van iemands hand is een heel persoonlijke, intieme manier van contact maken. Dat voelt heel fijn, maar daar kunnen ook emoties bij loskomen. Als dat zo is, laat het maar gewoon gebeuren.

Hoe gaat een handmassage in zijn werk?

Zoals de naam Rijdende Reiki al zegt, kom ik naar jou toe. Dit kan bij jou thuis zijn, maar bijvoorbeeld ook op het werk. We nemen tegenover elkaar plaats op een stoel. Als je de handmassage in combinatie met een Reiki behandeling boekt, is het ook mogelijk op de behandeltafel plaats te nemen. Omdat ik de onderarmen ook meeneem in de massage is het handig als je kleding draagt met korte mouwen. Ik ga aan de slag met een heerlijke, hoogwaardige olie, het enige wat jij hoeft te doen is genieten!