Reiki uitwisselen in een ongedwongen sfeer.

Ontvangen, geven, ervaren en oefenen?

Heb je zelf Reiki, maar doe je er weinig mee, wil je oefenen, actief blijven of je Reiki kennis en vaardigheden ophalen? Kom dan naar de Reiki avond.

Ook als je nog niet bekend bent met Reiki ben je op deze avond van harte welkom om kennis te maken met deze mooie energie!

Geven en ontvangen

In een klein groepje en een ongedwongen, informele sfeer geef je een andere deelnemer een Reiki behandeling én ontvang je zelf een Reiki behandeling. Heb je zelf nog geen ervaring met Reiki, dan is dit een mooie gelegenheid om een korte behandeling te ontvangen en te ervaren wat Reiki met je doet.

Er is ruimte om vragen te stellen, ervaringen uit te wisselen en gezellig te kletsen onder het genot van iets te drinken met wat lekkers.

Waar en wanneer?

Deze Reiki avond vindt iedere 2e woensdag van de maand plaats in samenwerking met en bij Zentistic, Havenstraat 55 in Monster. De Reiki avond start om 19.30 uur en duurt, afhankelijk van het aantal deelnemers, tot ca. 21.30/22.00 uur. Kosten voor deze avond bedragen €10,-. Aanmelden is nodig i.v.m. een beperkt aantal plaatsen.

Doe je mee?!